UNTOLD 2021 FAQs

SEE FAQS

Ce este UNTOLD Festival?

Născut în 2015, UNTOLD este cel mai mare festival de muzică electronică și dance (EDM) din România. Doborând noi recorduri, an de an, UNTOLD și-a câștigat pe merit locul în topul celor mai importante festivaluri din Europa, alături de Exit, Tomorrowland, Sziget, Ultra Europe, World Club Dome, Mysteryland și altele. De la 240.000 de vizitatori în 2015, UNTOLD a urcat la 370.000 de spectatori în 2019 și nu se va opri aici. Chiar la prima ediție, UNTOLD a fost ales Best Major Festival la European Festival Awards 2015.

GET TICKETS

Când este UNTOLD 2021?

UNTOLD 2021 Capitolul 6 este programat în perioada 9-12 septembrie. Inițial, era programat pentru luna august, însă organizatorii au decis să-l mute la începutul lunii septembrie, ca o garanție în plus că se va putea desfășura în condiții optime.

Unde se ține UNTOLD 2021?

La fel ca în anii precedenți, UNTOLD 2021 are loc la Cluj Napoca, pe Cluj Arena și în alte locații secundare. Mai multe informații despre locația UNTOLD aici.

Cine vine la UNTOLD Festival?

Lista artiștilor prezenți la UNTOLD 2021 este deschisă, însă au conformat deja prezența nume grele din industria muzicii, precum David Guetta, Martin Garrix, Lost Frequencies, Benny Benassi sau Afrojack. Pentru mai multe informații despre artiștii care vin la UNTOLD 2021, apasă aici.

Cât costă biletele la UNTOLD 2021?

Cel mai ieftin bilet la UNTOLD 2021 este de 377 RON (acces o zi). Biletele zilnice VIP pornesc de la 169 euro + taxe, General Acces Basic (4 zile) 159 euro + taxe, General Acces Flexi ( 4 zile) 174 euro + taxe, VIP acces premium 4 zile 399 euro + taxe. Cele mai scumpe sunt Pachetele Combo (acces și cazare), care pornesc de la 450 euro/cameră și urcă la peste 2.000 de euro. Click aici pentru mai multe detalii despre bilete la UNTOLD 2021!

De unde poți cumpăra bilete la UNTOLD Festival?

Biletele și pachetele combo (acces + cazare) la UNTOLD 2021 se pot achiziționa, online de pe website-ul oficial UNTOLD – secțiunea https://untold.com/tickets.

Cum să te îmbraci la UNTOLD?

Nu se poate spune că există un cod vestimentar pentru UNTOLD 2021, însă putem să-ți spunem că detaliile extravagante, hainele în culoare neon, franjurii, accesoriile de orice tip, ochelarii de soare și pălăriile vor fi nelipsite. Nu trebuie să-ți faci griji nici dacă preferi un look clasic sau alte stiluri de vestimentație, precum hippie sau punk, deoarece UNTOLD este un festival al muzicii de calitate, al verii și al distracției – nicio legătură cu lumea modei.

Pe ce canal se difuzează UNTOLD?

Alături de Vlad Cazino, pe lista partenerilor oficiali UNTOLD, se află și PRO TV, așa că avem un indiciu clar despre canalul TV pe care poți urmări concertele UNTOLD.

Cine organizează UNTOLD?

UNTOLD 2021 este organizat de 2021 UNTOLD SRL. Pe lista partenerilor oficiali sunt branduri importante precum Vlad Cazino, Kaufland, Ursus, 5 Minute de Libertate, Banca Transilvania, Coca Cola, Ballantines, VISA, Engie, Pro TV, Kiss, Republica, Adevărul, Click, Cavaleria, Cosmopolitan, Elle, Libertatea și chiar You Tube.

Când se anunță artiștii UNTOLD 2021?

Primele staruri care vin la UNTOLD 2021 sunt deja cunoscute. Printre vedete se numără David Guetta, Martin Garrix, Lost Frequencies, Benny Benassi, Afrojack, Alok, DJ Snake, The Script și mulți alții. Lista este deschisă. Pentru mai multe informații despre artiștii care vin la UNTOLD 2021, apasă aici.

Vin cu mașina la UNTOLD, unde pot parca?

Stadionul Cluj Arena are o parcare subterană de 303 locuri. Mai poți parca la Multiplex Leul Parching (400 de locuri cu plată), în Parcarea Primăriei Cluj Napoca (382 locuri cu plată). Dacă ai brățară de acces la UNTOLD sau bilet, dar nu au făcut încă check-in, poți parca gratuit pe unul din cele 1.000 de locuri ale Parcării Sun-Cora, de pe Bulevardul 1 Decembrie, nr. 142. Click aici pentru mai multe informații!

Vor fi zone în care să poți cumpăra mâncare și băutură la UNTOLD?

Da! Vor fi multe locații în zonă în care poți comanda diverse mâncături și băuturi.

Pot veni la UNTOLD dacă nu am 18 ani?

Accesul minorilor sub 7 ani la UNTOLD este gratuit, însă vor fi obligatoriu însoțiți de minim unul dintre părinți (evident, adulții au nevoie de bilete). Copii cu vârste între 7 și 14 ani nu au intrarea gratuită, dar trebuie însoțiți de minim un părinte. Tinerii cu vârsta între 14 și 18 ani pot fără părinți, însă au nevoie de un consimțământ scris (există un document special).

Pot intra și ieși de la UNTOLD ori de câte ori vreau cu un bilet?

Da! În momentul în care faci check-in-ul biletului/abonamentului UNTOLD, vei primi o brățară care îți va permite acces la UNTOLD, pe toată perioada de valabilitate a biletului/abonamentului.

Pot să-mi dau brățara UNTOLD jos?

Brățările de acces UNTOLD nu pot fi date jos decât prin rupere, iar o brățară ruptă nu este una pe care o mai poți folosi, așa că ai grijă să o păstrezi intactă. Nu ar trebui să fie prea greu, deoarece brățările de acces UNTOLD sunt confecționate dintr-un material textil foarte rezistent, chiar și la apă.